Lantmännen Sverige går for Duun Vedmaskiner.

Vi er allerede leverandør av traktorskjær til Lantmännen siden begynnelsen av 90-tallet. På bakgrunn av meget gode erfaringer med kvalitet på traktorskjær, ble diskusjoner om vedmaskiner til erstatning av eksisterende agentur innledet før sommeren 2013. Etter sluttforhandlinger og testkjøring i Sverige er avtale inngått og de første leveransene gjennomført.

Duun vedmaskiner ble presentert for Lantmännens salgskorps under Kick-off i Malmø 30.-31.10.2013  med god respons fra selgerne som deltok. Produktsjef Lars Scheltin har besøkt fabrikken i Åsen og er positiv til norsk produksjon med stor grad av automasjon.

Duun vedmaskiner lanseres i disse dager på bred front av LMB i Sverige med demokjøring og nærmere presentasjon under flere utstillinger i kommende måneder.

Optimister: Johan Yngwe produktområdesjef, Birger Tunset fra Duun og Lars Scheltin produktsjef ser fram til stor framgang for Duun vedmaskiner i Sverige.

Optimister: Johan Yngwe produktområdesjef, Birger Tunset fra Duun og Lars Scheltin produktsjef ser fram til stor framgang for Duun vedmaskiner i Sverige.