Ny dreibenk

Vi satser videre på produksjon i Norge
(OPPDATERT 10/28/2010 10:47:54 AM)

De aller fleste av komponentene i våre produkter er produsert her ved fabrikken.Ved å ha full kontroll over framstillingen av nøkkelkomponenter får vi full kontroll over kvalitet og ledetider.Dette bidrar også til at forbedringer kan gjennomføres kontinuerlig og bidra til kvalitetsforbedringer i takt med utviklingen.

Et av hovedområdene for egenproduskjon er framstilling av maskinerte deler (dreide eller freste detaljer). I takt med økende generell etterspørsel etter våre produkter – spesielt vedmaskiner, har vi investert i automatisert produksjon av dreide komponenter.
Valget har falt på en Mori Seiki NL200 dreibenk med stangmagasin og 12 verktøyposisjoner.Denne er egnet for ubemannet produksjon i deler av døgnet og utfyller vår øvrige kapasitet innen maskinering av komponenter.

Som nevnt gir også denne maskinen økte muligheter for å optimalisere våre deler og frihet til å velge avanserte komponenter som kan bidra til enda bedre kvalitet og funksjon for våre produkter. (vi får delene slik vi vil ha dem omgående)